Avslut

Nu är äntligen tentorna över!

Jag tror de gick bra.

Men det är inte främst det rubriken syftar på - med detta inlägg tackar jag för mig och min blogg.

Det var ändå rätt kul så länge det varade.

Ses och hörs någon annanstans i framtiden istället!


Peace out.

Lugnet före stormen

Så var det då äntligen klart - rapporten är inlämnad och seminariet genomfört. Nu får vi bara hoppas på att rapporten blir godkänd så vi inte står där i slutändan med plagieringsanklagelser upptryckta i plytet för att vi glömde källhänvisa en liten mening på 3 ord eller nåt annat löjligt.

Ni vet förresten den där tryckta spänningen som oftast uppstår vid såna här tillfällen?

Detta var inget undantag. :P

 

Nu gäller det bara att inte glömma bort i all seger- och helgyra att vi trots allt fortfarande har två tentor kvar att skriva också...

 

Aaaaoowh, crap...

 

Pluggapluggaplugga!


Stormen före lugnet

Så, äntligen är vårt grupparbete klart och inlämnat. Det har varit en lång, och mestadels ganska tråkig, resa men nu är det som sagt äntligen över...

... nu är det bara seminariet imorgon kvar.

Och tentan.

*Burr*

Jag kan förresten glädja er med ett roligt litet uppslag jag upptäckte i BT igår (... eller om det var i förrgår.) Tänk er att jag gick förbi köksbänken där tidningen ligger uppslagen med framsidan, och i förbifarten utan att se efter särskilt noga ser det här:

!

 

Haha. Jag tyckte det var lite roligt iallafall ;)


Arbetsnarkoman?

Då sitter man här, yrvaken en onsdagsmorgon, och är på väg till skolan.

Idag tänkte vi i gruppen färdigställa vårt arbete - det ska nämligen vara inlämnat senast imorgon. Vi får se hur det går, helt enkelt! Skönt dock att vi inte har några föreläsningar idag, då kan man fokusera helt på arbetet (eller försöka, åtminstone).

Nä, nu får jag skynda mig iväg så det blir nåt gjort :)

Awesome...?

Efter en härlig helg, är jag nu utvilad och redo att ta nya tag...

... trodde ni ja.

Jag är precis lika trött som vanligt. Haha!

Nu börjar dessutom skolpressen smyga sig på. Grupparbetesinlämning på torsdag, seminarie på detsamma nästföljande dag, och tenta veckan efter. I samma ämne.

Jag vill hääärifrååååån, buäähähähäää!!

... :P

Det hjälper ju inte heller att vi, utöver detta, har ytterligare en tenta i det andra ämnet samma vecka. Suck.

Jaja, det var tur att helgen var så bra iallafall. Lilla Lisa var och hälsade på! Det var jättekul :)

Nä, nu ska jag fortsätta arbeta på denna bastard (Voss-referens) till uppgift.

Tjolahopp!

Exhausted

Jag sitter i min säng och är ganska så slut. Efter en händelserik dag är det skönt att krypa ner under täcket med en serie eller två.

Kommande dagar lär såhär på förhand bjuda på mycket annat roligt - ibland är det skönt att leva :)

Softa och chilla

Idag har jag varit sjuukt oproduktiv. Vaknade halv 1, och efter 1 ½ timmas kamp mot hungern gav jag till slut vika - magen vann över den varma sängen. Dock hittade jag snabbt tillbaka till sagda säng och spenderade sedan ytterligare drygt 2 timmar i dess sällskap (och datorn, skall tilläggas). När jag till slut insåg att det nog var dags att gå upp vankade jag runt i huset ett tag i ett försök att orientera mina tankar, gav upp och började dammsuga istället. Idén om att duscha efter jag städat blev tydligen slängd någonstans i ett mörkt hörn av min hjärna, den kröp nämligen inte fram igen förrän nu. Verkar som rakningen och skolarbetet gick samma öde till mötes... och nu sitter jag här klockan 9 på kvällen.

Nåja, jag fick ju iallafall dammsugit.

<3

Random

Hur stor är egentligen chansen att en skolklass åker med bussen båda turerna på en dag (till och från skolan)? Jag undrar det jag. Fram tills nu har jag ju iallafall lyckats undvika det i 18 ½ år. Tack gode gud för iPoden och mina sköna, ljudisolerande hörlurar.

Dagen började heller inte bättre med att jag, på väg ner till bussen, kom ihåg att mitt busskort gick ut i fredags. Så jag var tvungen att betala en enkelbiljett som motsvarade 1/10 av priset på mitt månadskort som jag sedan införskaffade i stan. Ganska onödigt...

Idag fick vi förresten tillbaka våra duggor i Datorarkitektur. Jag hade förväntat mig max 1,5 poäng (av 5 möjliga), så jag fick mig en glad överraskning. 2,5! Ändå hälften rätt, helt okej för att ha börjat plugga dagen innan. Och på tal om det! Vi fick även reda på lite mer om tentan - 50 frågor där man måste ha rätt på minst 20 för att bli godkänd. 20!! Det är ju inte ens hälften rätt. 40% närmare bestämt, med lite snabb huvudräkning. Jag tycker faktiskt det är skrämmande lågt. Man kan ju i princip gå dit och bli godkänd enbart på tur.

Nä, tacka vet jag proven i högstadiet och gymnasiet, där man var tvungen att börja plugga flitigt flera veckor i förväg för att ens ha en chans...

...

euh.Verkar som inte mycket är förändrat, trots allt.

404 Not Found

Just nu ligger min blogg nere. Jag vet inte om det här inlägget ens kommer hamna på den till slut, men vi får väl se!

Snart ska jag åka iväg till Göteborg, kalas med kusinen vankas :)
Och då är man ju dum om man inte tar tillfället i akt och övningskör litegrann.

Så kort och gott kommer dagen innehålla en hel del tårta, skoj och trafikskyltar.

(Och kanske lite dammsugning, om jag hinner. Hehe.)

Later!

RSS 2.0