Dag 2...

Idag, tisdag, har varit väldigt slapp.


Jag vaknade upp hemma hos Gustav (som från och med nu även går under smeknamnet "Gurregutt") någon gång sådär vid 12-tiden. Efter en någorlunda kvick frukost åkte jag sedan hem till mig för att fixa lite saker, byta om och sådär. För nu var det dags för brännboll & grill på Almenäs!

Jag och min kompis solrosen utanför Gustavs hus. Han kände sig lite... vissen.


Lyckades haffa tag i några klasskompisar på Ica i stan sen, Henrik och Filip. Båda göteborgare, faktiskt! Vi knallade i gemensam tropp mot Kunskapens Träd, den officiella mötesplatsen för alla happenings under dessa veckor. När vi väl kom dit upptäckte vi att alla IDAre redan hade åkt iväg i en busslast (okej, vi kom kanske liiite sent men vadå!), så vi fick sitta i solen och vänta lite innan vi väl kom iväg i en buss.


Väl framme på Almenäs, ungefär en timma efter utsatt tid, insåg vi att vår klass redan var i full gång med första matchen. Vi skyndade oss över, och självklart var det dags att byta sida precis när det var min tur att drämma iväg bollen... :P

Tack vare/på grund av vår sena ankomst (det är vad jag intalar mig själv iallafall) förlorade vi sedermera matchen och vi var alltså utslagna från turneringen innan mitt rack ens fått smaka gummi. Nåväl, that's life.

Istället fick vi roa oss med att leka lekar, prata, grilla, och (för min del iallafall) springa runt och socialisera med både gamla och nya bekantskaper. Så... all in all, en ganska lyckad kväll!

Här följer lite random bilder från kvällen

Det var tjockt med NYS:ar, Faddrar och FÖZar på Almenäs gräsplättar...

 

Några klasskamrater försöker hålla balansen i "Benrangel"

 

Niklas, en klasskompis från gymnasiet, försöker plocka extrapoäng

genom att mata en FÖZ (notera den rosa t-shirten) med vindruvor. Det gick... sådär :P

 

Nu är jag sjukt trött, men kommer jag lägga mig för det?

NEJ!

Jag börjar ju inte förrän 19:00 imorgon... hehe. Life's good... 8)

 

Ha de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0